Предоставено от Blogger.

вторник, 19 октомври 2010 г.

Ин витро клиника от Варна организира безплатни консултации в Силистра



Утре 20 октомври Медицински център ЕСКУЛАП и екипът на Ин витро клиника “ОЛИМЕД- Варна" организират консултативни срещи с двойки, които биха искали да се лекуват безплатно по програмата на Националния фонд. Консултациите ще се извършват от екипа на клиниката и лично от д-р Маргарита Монастирска, медицински директор. Това е част от нашия обществен ангажимент, който поехме преди повече от година, при първото си посещение в Силистра през април 2009, коментира д-р Монастирска.
През изминалия период, лечението на двойки с репродуктивни проблеми от Силистра и региона се развива успешно благодарение на ефективното партньорство между Ин витро клиника “Олимед – Варна” и Д-р Георги Костов, в качеството му на специалист, трайно установен в града.
Дългосрочните цели на партньорството са три:

- ранно диагностициране и назначаване на подобаващо лечение, включително ин витро за двойките, при които се установи съответната необходимост
- осигуряване на реален, равен достъп на хората от Силистра и региона до средствата от Националния фонд за асистирана репродукция, тъй като много често липсата на информация или разстоянието до лицензирана ин витро клиника възпрепятстват навременното лечение на двойките
- изнасяне на част от процеса по наблюдаване и прегледи на двойките, при които тече ин витро, по места. Това ще доведе до спестяване на средства, усилия и стрес, с които е свързано непрестанното пътуване на двойките до съответния град, където е изградена ин витро клиника.
Share |

0 коментара on "Ин витро клиника от Варна организира безплатни консултации в Силистра"

Публикуване на коментар

 

Baby`s smiles Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez